vineri, 15 aprilie 2011

Am fost cei mai buni!

Am participat la ”Marșul carierei” din cadrul celei de a XI-a ediții a Târgului de oferte educaționale. Și am câștigat! Am fost originali, veseli, plini de energie, ne-am reprezentat cu mândrie școala. Munca noastră a fost recompensată cu ”Diplomă pentru moment de promovare cu cel mai mare impact”.

.

Târgul de oferte educaționale ”Carierea” 2011

Ne-am reprezentat cu mândrie liceul în cadrul Târgului de oferte educaționale ”Carierea” 2011.

duminică, 3 aprilie 2011

S.N.A.C. - CONCURS DE DANS „IMPREUNA PENTRU VIITOR”


"...Dacă așteptăm să trăim într-o lume mai bună trebuie să contribuim la crearea ei. Pentru a fi schimbarea pe care ne-o dorim în lume." (Mahatma Ghandi).
În acest an continuăm activitățile în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară, activități care reunesc copii din școlile de masa și copii, tineri cu dizabilități, copii din sistemul de protecție socială, din medii sociale defavorizate, aparținând minorităților etnice etc., pentru a facilita integrarea socială a persoanelor dezavantajate.

Una dintre cele mai îndrăgite activități este concursul de dans „Î
mpreună pentru viitor” la care a participat și o echipă mixtă formată din 12 elevi, 6 elevi de la liceul nostru în calitate de voluntari și 6 elevi de la Școala ”Constantin Pufan” în calitate de beneficiari.
La etapa județeană a acestui concurs, desfășurată la data de 30.03.2011 echipa noastră a câștigat o mențiune specială. Dar cel mai mare câștig a fost acela că am adus zâmbetele pe fețele unor copii, ne-am făcut noi prieteni, ne-am distrat împreună, am învățat să dăruim din timpul și energia noastră celor care au nevoie de ele.